CODEMAN SOFTWARE

Ota yhteyttä | Sivukartta | Jälleenmyyjät

Dive Master 1.1

Dive Master


Lataa  (2.5 MB)    |    Rekisteröi  (10 EUR)    |  Shareware

Yleiskuvaus

Dive Master on harrastelijasukeltajille tehty sukelluspäiväkirja. Se on visuaalisesti avoimen kirjan muotoon suunniteltu. Käyttäjä voi taltioida kirjan vasemmalle sivulle sukelluksensa ajankohdan, paikan, kestoajan sekä lukuisan määrän muita tietoja, jotka käyttäjä voi ohjelman asetuksista itse määritellä. Kirjan oikealla sivulla on tilaa vapaalle kuvaukselle sukelluksesta. Päiväkirjan sivuista voidaan luoda tilasto, josta selviävät kaikista sukelluksista kootut tiedot. Ohjelma on englanninkielinen, mutta sen selkeitä toimintoja on helppo käyttää myös huonommalla kielitaidolla.

Etsintä

Voit etsiä tietoja päiväkirjasta eri kriteereillä ja yhdistellä ehtoja. Löydät helposti syvimmän, pisimmän tai kylmimmän sukelluksesi. Voit esimerkiksi etsiä sukelluksia, joiden kestoaika on ollut välillä 10-20 min ja syvyys välillä 8-15 metriä.

Tulostus

Ohjelmalla voit tulostaa päiväkirjan myös paperille (A4 tai A5-kokoisena) samassa muodossa kuin se näkyy kuvaruudulla. Voit tulostaa myös kansilehden ja tilaston, joten voit ottaa paperikopion päiväkirjastasi mukaan sukellusmatkalle lähtiessäsi.


Laitteistovaatimukset

   - Windows 95, 98, NT, 2000 tai XP
   - Pentium prosessori
   - 32 MB RAM
   - 3.6 MB vapaata tilaa kovalevyllä


Shareware rajoitukset

Päiväkirjaan voidaan taltioida korkeintaan 20 sukellusta. Sivujen etsintä- ja tulostustoiminto on disaktivoitu.


Etsi