KULUKIRJURI 4.1

Ota yhteyttä | Kerro kaverille | Sivukartta

Referenssit

Päivän ohjelmistona

Lehtiartikkelit

Kompuutteri kaikille  9/2003     

Monille on tuttu tilanne, että kukkarosta pohja paistaa, vaikka kuukautta ja kuluja on vielä jäljellä. Oman talouden suunnittelu ei tuo lisää rahaa, mutta auttaa menojen ennokoinnissa. Suunnitelmien teko ja niitten ylläpito onnistuu helposti Kulukirjuri nimisellä ohjelmalla. Kulukirjuri on suomenkielinen ohjelma kotitalouden tulojen ja menojen seurantaan... (Kompuutteri kaikille 9/2003 s.24)

Tietokone  2/2003     

Kulukirjuri on monipuolinen ohjelma kotitalouden tulojen ja menojen seurantaan. Ohjelmalla voi myös laskea lainoja ja sijoituksia sekä muodostaa tiedoista tilastoja. Käyttöliittymä on hyvin havainnollinen ja opastaa käyttäjää suomen kielellä. Käyttö alkaa luomalla uusia tapahtumia. Ohjelma sopii myös usealle käyttäjälle, sillä tapahtumille voi määrittää kirjaajan nimen... (Tietokone 2/2003 s.98)

MikroPC  2/2003

Kotimainen, kotitalouksien taloudenhallintaan tarkoitettu Kulukirjuri on helppokäyttöinen, suomenkielinen ohjelma, jolla voidaan seurata kotitalouden menoja ja tuloja. Käytännössä menot ja tulot kirjataan tapahtumittain ohjelmaan. Ohjelma tallentaa päivän, nimikkeen, summan ja mahdollisen selitteen sekä kirjaajan. Myös lainojen ja sijoituksien laskeminen ja kirjaaminen onnistuu. Lisäksi voidaan asettaa automaattisia tapahtumia. Vanhojen tapahtumien selaaminen ja etsiminen onnistuu hakutoiminnolla isommastakin tietokannasta... (MikroPC 2/2003 s.58)


Etsi