KULUKIRJURI 4.1

Ota yhteyttä | Kerro kaverille | Sivukartta

Tuotetuki»FAQ

Usein kysytyt kysymykset

FAQ eli usein kysytyt kysymykset (Frequently Asked Questions) sisältää kysymyksiä ja vastauksia yleisimpiin ongelmiin. Kysymykset on jaoteltu yleisiin, rekisteröintiä koskeviin ja varsinaisiin ongelmakysymyksiin. Kysymyksiä ja vastauksia lisätään FAQ:iin sitä mukaa, kun ongelmia ilmoitetaan. Jos et löydä ongelmaasi vastausta tältä sivulta, ole hyvä ja täytä tukilomake, niin voimme lisätä ongelmasi vastauksineen FAQ:iin.

Yleiset kysymykset

» Kuinka asennan lataamani ohjelman?
» Mitä on shareware ja freeware?
» Miten saan tietoa uusista tuotteista ja päivityksistä?
» Kuinka pääsen CodeManin postituslistalle?
» Kuinka pääsen pois CodeManin postituslistalta?

Rekisteröintiin liittyvät kysymykset

» Miten rekisteröin lataamani ohjelman?
» Mitä etuja saan rekisteröimällä ohjelman?
» Pitääkö rekisteröity ohjelmaversio ladata erikseen?
» Ovatko versiopäivitykset maksullisia?
» Miten ohjelman päivitys tapahtuu?

Ongelmat

» Ohjelman käynnistäminen Windows Vistassa?
» Korvataanko käyttöjärjestemätiedostoja asennuksessa?
» Windows XP: lsass.exe tai service.exe  aloituskohtaa ei löydy
» Muut ongelmat Windows XP järjestelmässä?
» Tarvittavaa DLL-tiedostoa MSVCRT20.DLL ei löydy
» Run-time error '31037': Error loading from file
» Run-time error '367': Can't load custom control


Vastaukset yleisiin kysymyksiin

Kuinka asennan lataamani ohjelman?
Asenna ohjelma käynnistämällä lataamasi tiedosto. Ohjelma purkaa ensin tarvittavat tiedostot kovalevylle ja käynnistää sitten automaattisesti asennusohjelman. Asennusohjelma luo työpöydälle ohjelmakuvakkeen, josta voit käynnistää ohjelman. Kaikissa ohjelmissamme on mukana myös asennuksen poistomahdollisuus.

Mitä on shareware ja freeware?
Shareware jakelu antaa käyttäjille mahdollisuuden tutustua ohjelmaan ennen sen ostamista. Jos ohjelma miellyttää käyttäjää ja hän haluaa jatkaa sen käyttämistä, pitää hänen rekisteröidä ohjelma. Freeware ohjelmat ovat täsin ilmaisia eikä niiden käytössä ole mitään rajoituksia.
Miten saan tietoa uusista tuotteista ja päivityksistä?
Voit vierailla sivuillamme, joilta aina löytyvät uusimmat tiedot ohjelmistamme tai voit liittyä postituslistallemme, jolloin saat tiedotteet uusista tapahtumista, tuotteista ja päivityksistä omaan sähköpostiisi. Ohjelman rekisteröineet asiakkaat lisätään automaattisesti postituslistallemme.

Kuinka pääsen CodeManin postituslistalle?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@codeman.fi ja kirjoita Subject-kenttään teksti 'Subscribe'. Jonkin ajan kuluttua sinulle saapuu sähköpostiviesti, joka vahvistaa listalle pääsyn. Jos lähetät viestisi jostain muusta sähköpostiosoitteesta kuin omastasi, lisää oma sähköpostiosoitteesi viestiin.

Kuinka pääsen pois CodeManin postituslistalta?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@codeman.fi ja kirjoita Subject-kenttään teksti 'Remove'. Jonkin ajan kuluttua sinulle saapuu sähköpostiviesti, joka vahvistaa listalta poistamisen. Jos lähetät viestisi jostain muusta sähköpostiosoitteesta kuin omastasi, lisää oma sähköpostiosoitteesi viestiin.

Vastaukset rekisteröintiin liittyviin kysymyksiin

Miten rekisteröin lataamani ohjelman?
Voit rekisteröidä ohjelman tilaamalla siihen lisenssiavaimen.
Tarkemmat ohjeet ohjelmapaketeista ja tilaamisesta löydät
hinnastosta ja tilaussivulta.

Mitä etuja saan rekisteröimällä ohjelman?
Rekisteröimällä ohjelman voit poistaa sen shareware-rajoitukset ja ottaa ohjelman täysipainoisesti käyttöösi. Lisäksi saat tuotetukemme käyttöösi ja pidämme sinut ajan tasalla ohjelman muutoksista. Ohjelman rekisteröineenä käyttäjänä saat pienet muutos- ja korjauspäivitykset ilmaiseksi. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus päivittää ohjelman seuraava versio edulliseen päivityshintaan.

Pitääkö rekisteröity ohjelmaversio ladata erikseen?
Ei tarvitse. Kaikki ohjelmamme ovat täysin toimivia versioita, jotka toimivat ensin shareware moodissa. Kun ohjelma rekisteröidään oikealla koodilla, muuttuu ohjelman toimintomoodi siten, että shareware käyttörajoitukset poistuvat ja ohjelman käyttöä voidaan jatkaa täysipainoisesti.

Ovatko versiopäivitykset maksullisia?
Pienemmät versiopäivitykset ovat ilmaisia. Esimerkiksi Kulukirjurin päivitys versiosta 4.0 versioon 4.1 on maksuton. Isommat pävitykset, jolloin lähes koko ohjelmarunko koodataan uudelleen, ovat maksullisia. Päivitysmaksu on kuitenkin erittäin edullinen - noin kolmasosa - varsinaiseen rekisteröintimaksuun verrattuna.

Miten ohjelman päivitys tapahtuu?
Kun rekisteröit ohjelman päivityksenä, saat lisenssiavaimen, joka oikeuttaa päivitykseen. Sinulla tulee olla päivitykseen oikeuttava ohjelman aiempi versio, jota ohjelma kysyy rekisteröinnin yhteydessä. Muuten päivitysversion rekisteröinti etenee normaalirekisteröinnin tapaan.

Vastaukset ongelmiin

Korvataanko käyttöjärjestelmätiedostoja asennuksessa?
Osa ohjelmista tarvitsee toimiakseen tukea erilaisilta kirjasto- ja käyttöjärjestelmätiedostoilta. Kaikki tarvittavat tiedostot tulevat täyden asennuspaketin mukana, mutta ne lisätään tai korvaavat koneella olevat tiedostot vain siinä tapauksessa, että niiden versio on uudempi kuin koneella oleva. Microsoftin käyttöjärjestelmätiedostot ovat taaksepäin yhteensopivia, joten asennuksen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia muiden ohjelmien kanssa, jotka käyttävät samoja tiedostoja. Listan ohjelmien mukana tulevista ja asennettavista kirjasto- ja käyttöjärjestelmätiedostoista näet täältä.

Tarvittavaa DLL-tiedostoa MSVCRT20.DLL ei löydy
Käynnistettäessä CD-ROM levyn start.exe ohjelmaa, saattaa tulla kyseinen virheilmoitus. Tämä johtuu siitä että jotkut järjestelmät eivät osaa ottaa käyttöön CD-ROM levyllä olevaa tiedostoa. Ohjelma saadaan toimimaan kopioimalla tiedosto MSVCRT20.DLL CD-ROM levyltä manuaalisesti Windowsin systeemikansioon (C:\WINDOWS\SYSTEM) ja käynnistämällä sen jälkeen start.exe uudelleen.


Etsi