GASO 3.2

Ota yhteyttä | Kerro kaverille | Sivukartta

Ohjelman esittely

Yleiskuvaus

Gaso on erityisesti autoilijoille suunniteltu taulukko-ohjelma. Gason rekisteriin voidaan taltioida ajot, tankkaukset, huollot ja monet muut ajoneuvoon liittyvät tapahtumat. Ohjelma taltioi kaikki tiedot selkeään taulukkoon, jossa niitä voidaan helposti seurata. Rekisteriin kirjatuista tapahtumista voidaan luoda monipuolisia tilastoja ja niistä voidaan myös tulostaa valikoituja tietoja paperille.
Ylös

Tilasto

Gason rekisteriin kirjatuista tapahtumista voidaan luoda erilaisia numeerisia ja graafisia tilastoja. Graafisessa tilastossa voit esimerkiksi katsoa miltä asemalta olet saanut edullisinta polttoainetta ja mikä sen hinnan kehitys on ollut. Tilaston antaman informaation avulla voit myös muokata ajotapaasi. Myös kaikki tilastot voidaan tulostaa paperille.

Ylös

Tulostus

Kaikki tapahtumat voidaan tulostaa ohjelmasta tyyppikohtaisesti tai kootusti. Tulostettaviin tietoihin voidaan vapaasti valita tulostettavat sarakkeet ja osiot, kuten ajoista esimerkiksi työmatkat tai muut ajot. Lisäksi tulostuksen ulkoasua voidaan muokata monipuolisesti.

Voit esimerkiksi tulostaa rekisteriin kirjaamistasi ajotapahtumista ajopäiväkirjan ja lisätä siihen valmiin hyväksyntäkentän, paikka-, päiväys- ja allekirjoitusviivoineen, työnantajallesi tai verottajalle esitettäväksi.

Ylös

Etsi